Změna velikosti písma

Drobečková navigace

Úvod > Obec > Rozpočty a finanční dokumenty > Rozpočtové opatření č.3

Rozpočtové opatření č.3



Vyvěšeno: 27. 3. 2019
Sejmuto:

Rozpočet může být po jeho schválení změněn, tato změna se provádí rozpočtovým opatřením. Rozpočtová opatření se evidují podle časové posloupnosti. Rozpočtová opatření se uskutečňují povinně, a to jde-li o změny ve finančních vztazích k jinému rozpočtu, o změny závazných ukazatelů vůči jiným osobám, nebo jestliže hrozí nebezpečí vzniku rozpočtového schodku. Každou změnu schváleného rozpočtu provádí příslušný orgán územního samosprávného celku povinně rozpočtovým opatřením.

Prováděním rozpočtových opatření se rozumí jejich schválení usnesením rady nebo zastupitelstva na základě předložených materiálů. Zmocnění starosty obce k provádění rozpočtových opatření je specifikováno v Příloze č. 1 schváleného rozpočtu obce na příslušný rozpočtový rok.

Schválená rozpočtová opatření jsou zveřejněna na elektronické úřední desce do 30 dnů ode dne jejich schválení, a to po dobu zveřejnění rozpočtu, ke kterému se rozpočtové opatření vztahuje, tzn. až do doby schválení rozpočtu na následující rozpočtový rok.

z 27.3.2019 vyv. 4.4.2019

Přílohy:


Zpět na přehled